Behang geeft uw woning een heel eigen karakter en kan de juiste sfeer geven in uw huis. Behang is er in vele soorten en maten. U maakt de keuze voor het behang en Alberts Schilderwerken plakt het op de gewenste wanden.

Wanneer u behang bestelt is het belangrijk dat u rekening houdt met de rapport hoogte van het behang. Dit is de hoogte van het repeterende patroon. Alberts Schilderwerken kan u hierbij adviseren en helpen als het nodig is.

Papier behang

Behang gemaakt van papier en te verkrijgen...

Behang gemaakt van papier en te verkrijgen in veel stijlen en patronen. Papier behang is niet erg slijtvast maar staat daarentegen garant voor mooie en heldere kleuren.

Vinyl behang

Behang waarbij de toplaag of het gehele...

Behang waarbij de toplaag of het gehele behang uit vinyl bestaat. Vinyl behang is eenvoudig schoon te maken en kan tegen een spatje water en is prima geschikt voor keuken of badkamer.

Glasvezel behang

Behang gemaakt van glasvezel, ook wel glasvlies of glasweefsel genoemd...

Behang gemaakt van glasvezel, ook wel glasvlies of glasweefsel genoemd. Dit behang heeft bijzondere eigenschappen. Het is vochtbestendig en scheur overbruggend. Ook is het gemakkelijk overschilderbaar.

Textiel behang

Behang dat bestaat uit natuurlijke of synthetische vezels...

Behang dat bestaat uit natuurlijke of synthetische vezels. Textiel behang heeft een luxe uitstraling en is te verkrijgen in vele patronen. Vanwege de fabricage is dit behang vaak prijzig. Het behang wordt gebruikt om bijzondere en warme sfeer in een ruimte te creëren.

Vlies behang

Vliesbehang of ook wel snelbehang genoemd. Vliesbehang wordt...

Vliesbehang of ook wel snelbehang genoemd. Vliesbehang wordt vaak gebruikt als onderlaag voor verf of behang. Vliesbehang is gemakkelijk en snel op een wand aan te brengen en er ook weer gemakkelijk af te halen.

Foto behang

Foto behang is zoals de naam al zegt een grote afbeelding...

Foto behang is zoals de naam al zegt een grote afbeelding of foto die in delen of als geheel op uw wand worden geplakt. Fotobehang geeft een nog meer persoonlijke tint aan uw kamer, helemaal als de afbeelding een eigen foto is.

Bel voor een gratis offerte: 06-83235144